torsdag 24 mars 2011

Åka tåg!

Igår blev det en sväng till Växjö och denna gången fick Nelson följa med! Jag skulle ha handledarträff och under tiden fick Nelson vara med söta prickekompisen Ellie, kul att träffa de igen tyckte vi båda =)

Vi tåg tåget upp till Växjö, som tar ca 1,5 timme, och sedan buss den sista biten till universitetet. Nelson har bara åkt tåg en gång innan i sitt liv och då var han bara en liten vovve och det var inte särskilt långt men tågresan gick toppen och Nelson skötte sig exemplariskt! Efter att ha luktat in läget och spanat lite la han sig till rätta på sin filt och vilade så fint. Även på hemresan där tåget var ganska fullt var det inga som helst problem, han brydde sig inte alls mycket om alla människor och knappt heller vid alla stationer där folk skulle av och på, han lyfte knappt på huvudet ;) Dock satte det sig en kille med en äkte skinnjacka bredvid oss på hemvägen och han blev lite utskälld av Nelson, eller i alla fall hans jacka som Nelson tyckte luktade skumt, hihi. Men efter att ha insett att det inte var något farligt la han sig till ro igen och sov vidare.

Inne på den folkfyllda stationen var det dock annat som lockade Nelson, inte alla människor utan det som människorna hade tappat på golvet! Då det finns både pressbyrån och en hamburgare/korvmoj där inne så är det en del matrester på golvet. Men har men en dalmatiner så har man ;)

När vi väl kom hem från utflykten igårkväll var Nelson helt slut och han knappt lägga sig till rätta i soffan innan ögonen föll ihop, matte var också trött och det blev att lägga sig tidigt för mig med.

Nu ska här pluggas för fulla muggar och det är ungefär det hela dagen ska spenderas till!

Bilder från tågresan!

5 kommentarer:

  1. Vilken duktig kille! Kul och ses igår även om det var kort..Hoppas det blir längre nästa gång..då kanske vi kan luch som vanligt

    SvaraRadera
  2. Vilken duktig kille, skönt när det går så bra.

    SvaraRadera
  3. vad duktig du är nelson! :) och söt...eller jag menar stilig! ;)

    SvaraRadera
  4. Nelson tackar för alla komplimanger och att både är söt och stilig ;)

    SvaraRadera