måndag 25 april 2011

Skog & Bus

Nu är påsken över och det känns som om sommaren redan är här, tiden går riktigt snabbt. För min del är värmen ingen jätte hitt...jaja, jag vet att alla suckar och undrar hur i all sin dar jag tänker...men gillar man vintern bäst så gör man! Vår däremot tycker jag är fint...men då ska det jo inte vara sommarvärme ;)

Hur som helst har vi både varit hemma hos Eriks föräldrar och hemma i Åsljunga över påsk och ätit en massa god påskmat och haft trevligt. Nelson uppskattade även han att återigen komma till skogarna i småland och sedan hundarna hemma i Åsljunga. Karisma är dräktig och var riktigt stor...två veckor kvar nu tills valpisar, spännande! Hemma hos Erik blev det även en grillkväll efter lite räfsande nere vid sjön...mysigt!

Idag har vi försökt att sätta upp ett stacket runt trädgården här hemma...och det hade gått jätte bra om det inte varit för de j"#vla stenarna som fanns överallt i marken...så vi fick bara ner 3 av 10 stolpar och det blir till att införskaffa ett spett och hoppas på bättre tur och tålamod nästa gång. Kommande vecka blir full av plugg och intervjuer/bredvidgång!

Nu bilder från de gångna dagarna =)






                                                Tass =)



                                       Mor & son, Gipsy & Nelson


                                   Ohhh, matte sluta med ditt fottande nu!!!

Hej Svejs!

2 kommentarer:

  1. Håller fullständigt med om att värmen är jobbig man kommer inte undan den, när det är kallt kan man klä på sig men när det är för varmt finns inget att göra. Fin Nelson!

    SvaraRadera
  2. vad mysigt att kunna ta en promenad med mamma ibland! :)

    SvaraRadera